Springkussens

En hop! Weer omhoog. Hop, nog hoger!

In 4 stappen beleeft u een geslaagd feest!

1. Vul online het reserveringsformulier in. U ontvangt binnen 24 uur per e-mail bevestiging met daarin alle informatie.

2.  Kom gratis de dag voor het feest het product ophalen in Hilversum.

3. Vier het feest!

4. Breng gratis de dag na het feest het product retour in Hilversum. 

 

Veiligheid

Al onze springkussens zijn gecertificeerd door AIB-Vinçotte Nederland B.V. of Keurmerkinstituut aangewezen door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Springkussen
Rollercoaster

Springkussen
Krokodil

Springkussen
Jumpy fun Jungle

Springkussen
Unicorn

Springkussen
Seaworld

Meest gestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een springkussen reserveren?
We raden u aan om een springkussen zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Vooral tijdens de zomermaanden is een springkussen huren zeer populair. Reserveer zo ver mogelijk van te voren een springkussen, zo vergroot u de kans dat u het springkussen succesvol in u bezit heeft op de door u gekozen dag.

 

Kan ik een springkussen zelf ophalen?
Dat kan zeker! De springkussens die wij in het assortiment hebben en die u kunt huren zijn klein van formaat en passen in bijna iedere personenauto. Wel is het belangrijk dat uw achterbank plat kan. Bij het huren van een springkussen krijgt u van ons het springkussen, blower, haringen en grondzeil. Dit alles bij elkaar kan dus zeer gemakkelijk vervoert worden in een personenauto.

 

Kan ik mijn reservering annuleren bij slecht weer?
Dat kan zeker en dit is helemaal gratis! Wij vinden het belangrijk dat u als klant geen zorgen heeft om extra kosten te moeten maken, terwijl u het springkussen niet kunt gebruiken. Daarom kunt u bij ons uw reservering kosteloos annuleren bij slecht weer.

 

Huur onze betoverende eenhoorn springkussen

Beleef samen met de kinderen de meest magische dag ooit met de Unicorn springkussen. Dit compacte springkussen past moeiteloos in elke achtertuin of oprit, waardoor het overal snel en gemakkelijk opgezet kan worden. De sterke wanden en strategisch geplaatste netten zorgen niet alleen voor extra veiligheid, maar bieden ook ruimte voor toezicht. Op het springvlak zijn uitdagende obstakels geplaatst en in het midden vind je een spectaculaire glijbaan. Laat de kinderen genieten van een onvergetelijk avontuur en urenlang speelplezier met onze Mini Eenhoorn!

Stap in de wereld van avontuur met ons krokodil springkussen

Met het Krokodil springkussen creëer je gegarandeerd een onvergetelijke speelervaring. Kinderen kunnen eindeloos klimmen en glijden, telkens opnieuw! Dit spannende Krokodillen springkussen is de perfecte attractie voor elk evenement. Het unieke design zorgt voor een feestelijke sfeer.

Feestje?

Springkussen huren voor een verjaardag, feest of evenement?

Bent je op zoek naar een sprankelend springkussen voor je verjaardag, feest of evenement? Zoek niet verder! Bij Verhuurpoint hebben wij een uitgebreid assortiment springkussens die speciaal zijn ontworpen voor plezier en avontuur. Onze kleurrijke en vrolijke springkussens zijn voorzien van verschillende spannende elementen om kinderen te vermaken en te laten ravotten. Huur vandaag nog een springkussen bij Verhuurpoint en maak jouw feest, verjaardag of evenement onvergetelijk!

Waarom een springkussen huren bij Verhuurpoint?

Bij Verhuurpoint huur je gemakkelijk en voordelig een springkussen. Bij ons is er altijd wel iets te vieren! Laat de kinderen omhoog springen en plezier maken op onze kleurrijke springkussens. Met 4 eenvoudige stappen heb je alles geregeld voor een geslaagd feest! Vul het online reserveringsformulier in en ontvang binnen 24 uur een bevestiging met alle details. Kom gratis de dag voor het feest het springkussen ophalen in Hilversum. Geniet van het feest! En breng het springkussen de dag na het feest gratis retour. Veiligheid staat voorop: al onze springkussens zijn gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid. 

Meten = weten

Voor een zorgeloze springkussenervaring is het essentieel om de locatie vooraf te bekijken. Zo ben je er zeker van dat het springkussen perfect past. Vergeet ook niet om rekening te houden met de extra ruimte die de blower aan de achterkant van het springkussen inneemt. 

Slecht weer?

Twijfel je over het weer? Maak je geen zorgen! Wij begrijpen als geen ander dat het weer niet altijd meewerkt voor buitenactiviteiten. Bij ons kun je je gehuurde springkussen kosteloos annuleren als het weer tegenzit. We adviseren je altijd om een overdekt springkussen te huren. Het dak beschermt je tegen zowel lichte regenbuien als felle zonnestralen. Op deze manier kun je op het laatste moment nog je springkussen kosteloos annuleren. Daarnaast hebben we ook diverse open springkussens beschikbaar die vanwege hun hoogte gemakkelijk binnen geplaatst kunnen worden. Zo ben je altijd verzekerd van plezier, ongeacht de weersomstandigheden!

Vragen of advies!

Wij helpen u graag verder!

Verhuurpoint is 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 uur tot 22:00 uur

Verhuurpoint.nl
KVK: 74743066