HUUR EEN Springkussen

EN Breng je feestje op z’n hoogtepunt!

En hop! Weer omhoog. Hop, nog hoger!

Springen op een springkussen van Verhuurpoint zorgt voor langdurig speelplezier! Uw kinderen kunnen urenlang spelen, tot zij moe zijn en langzaam van het springkussen af stuiteren. Kinderen houden van springen! Het is voor kinderen vaak letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een feestje: lekker gek doen, springen en dansen op een springkussen! 

Wordt u er ook zo enthousiast van?

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
Springkussen Rollercoaster

5 x 4 x 3,5 (L x B x H) 
€100,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren! 
Dit springkussen is te huur vanaf 1 augustus 2022, reserveren is al wel mogelijk! 

De opblaasbare slide combo springkussen Rollercoaster is niet voor niks zo geliefd. Deze opblaasbare springkussen voor kinderen staat garant voor urenlang vermaak. Springen is al leuk, maar als je dan ook nog van de glijbaan kunt roetsjen dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Huur dit kussen voor urenlang speelplezier!

Springkussen Krokodil
3.4 x 3 x 2,1 (L x B x H) 
€85,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Bezorg kinderen de dag van hun leven met het springkussen Krokodil Bounce. Dit compacte kussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimt voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met dit springkussen is elk kinderfeestje een succes!

Springkussen Unicorn
3.4 x 3 x 2.1 (L x B x H) 
€85,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Bezorg kinderen de dag van hun leven met dit Unicorn springkussen. Dit compacte springkussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimt voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met dit springkussen is elk kinderfeestje een succes! 

Springkussen Jumpy Fun Jungle
3 x 4 x 3,4 (L x B x H) 
€90,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Het springkussen heeft een glijbaan en natuurlijk genoeg ruimte om lekker te springen. De leuke animaties zijn helemaal in jungle thema. Met de Jumpy fun Jungle zorg je voor urenlang speelplezier. Dit springkussen is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of buurtfeestjes. Huur dit kussen voor urenlang speelplezier!

Springkussen Seaworld Overdekt
4 x 3.5 x 3 (L x B x H) 
€85,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Bezorg kinderen de dag van hun leven met dit mini springkussen met seaworld thema. De mini overdekt past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. De mini overdekt is een klein, gemakkelijk maar toch opvallend springkussen. Spreek met het opvallende seaworld thema alle kinderen aan en zorg voor urenlang speelplezier. Met dit seaworld springkussen is elk kinderfeestje een succes!

Al onze springkussens zijn gecertificeerd door AIB-Vinçotte Nederland B.V. en Keurmerkinstituut, aangewezen door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Veiligheid staat dan ook op nummer 1.

Meest gestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een springkussen reserveren?
We raden u aan om een springkussen zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Vooral tijdens de zomermaanden is een springkussen huren zeer populair. Reserveer zo ver mogelijk van te voren een springkussen, zo vergroot u de kans dat u het springkussen succesvol in u bezit heeft op de door u gekozen dag.

Kan ik mijn reservering annuleren bij slecht weer?
Dat kan zeker en dit is helemaal gratis! Wij vinden het belangrijk dat u als klant geen zorgen heeft om extra kosten te moeten maken, terwijl u het springkussen niet kunt gebruiken. Daarom kunt u bij ons uw reservering kosteloos annuleren bij slecht weer.

Kan ik een springkussen zelf ophalen?
Dat kan zeker! De springkussens die wij in het assortiment hebben en die u kunt huren zijn klein van formaat en passen in bijna iedere personenauto. Wel is het belangrijk dat uw achterbank plat kan. Bij het huren van een springkussen krijgt u van ons het springkussen, blower, haringen en grondzeil. Dit alles bij elkaar kan dus zeer gemakkelijk vervoert worden in een personenauto.

Met feestelijke groet,

Team Verhuurpoint

Vragen of advies?
Wij helpen je graag verder!

GERELATEERDE PRODUCTEN

Popcornmachine met kar 
€60,- per dag

Suikerspinmachine met kar
€60,- per dag

Popcornmachine zonder kar
€50,- per dag