HUUR EEN Springkussen in bussum

EN Breng je feestje op z’n hoogtepunt!

En hop! Weer omhoog. Hop, nog hoger!

Springen op een springkussen van Verhuurpoint zorgt voor langdurig speelplezier! Uw kinderen kunnen urenlang spelen, tot zij moe zijn en langzaam van het springkussen af stuiteren. Kinderen houden van springen! Het is voor kinderen vaak letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een feestje: lekker gek doen, springen en dansen op een springkussen! 

Wordt u er ook zo enthousiast van?

Springkussen huren in Bussum voor urenlang speelplezier!

Wilt u een springkussen in Bussum huren om de kinderen te verrassen? Dan bent u bij Verhuurpoint aan het juiste adres. Huur een springkussen bij Verhuurpoint voor uw feest of evenement en garandeer de kinderen van urenlang springplezier. Een springkussen huren in Bussum is ook ideaal voor op een sportdag, bedrijfsuitje, buurtfeest of kinderfeestje. Wat denkt u van het springkussen Midi Multifun met glijbaan of het springkussen Krokodil? Om heel eerlijk te zijn; al onze springkussens zijn super leuk waar een kind blij van wordt! Huur een springkussen in Bussum bij Verhuurpoint voor een geslaagd feest!

Waarom een springkussen huren in Bussum bij Verhuurpoint?
Als je een springkussen wilt huren in Bussum dan ben je bij Verhuurpoint aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hilversum dus in de buurt van Bussum. Een springkussen is onmisbaar op een feestje waar kinderen bij aanwezig zijn. U wilt toch ook genieten van het feestje en niet alleen de kinderen bezig houden? Met een springkussen heeft u alle tijd om zelf ook te genieten van het feest! Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten! Huur daarom een springkussen in Bussum bij Verhuurpoint! 

Wat voor springkussen kan ik huren in Bussum bij Verhuurpoint?
Wij hebben diverse soorten springkussens in het assortiment. U kunt een springkussen huren met of zonder glijbaan, met of zonder dak in leuke en vrolijke kleuren. De springkussens die wij verhuren zijn allemaal goed gekeurd en zijn voorzien van een certificaat. Veiligheid staat dan ook op nummer 1. 

Hoe kan ik een springkussen in Bussum huren bij Verhuurpoint?
Het is heel eenvoudig om een springkussen in Bussum te huren bij Verhuurpoint. Met 5 stappen heeft u een geslaagd feest! 

1. Vul online het reserveringsformulier in of bel 06-46741547.
2. U ontvang per e-mail een reserveringsbevestiging met daarin alle informatie.
3. Kom de dag voor het feest het product halen in Hilversum.
4. Vier het feest!
5. Breng een dag na het feest het product retour in Hilversum.

 

Springkussen Midi Multifun
4,5 x 4.5 x 3,5 (L x B x H) 
€90,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren! 

Met de opblaasbare midi multifun met seaworld thema zorg je voor urenlang speelplezier. De midi multifun heeft een obstakel op het springvlak, een glijbaan en is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of buurtfeestjes. De midi seaworld heeft vrolijke felle kleuren en op de wanden zijn leuke animaties afgebeeld. Huur dit kussen voor urenlang speelplezier!

Springkussen Krokodil
3.4 x 3 x 2,1 (L x B x H) 
€80,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Bezorg kinderen de dag van hun leven met het springkussen Krokodil Bounce. Dit compacte kussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimt voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met dit springkussen is elk kinderfeestje een succes!

Springkussen Seaworld Overdekt
4 x 3.5 x 3 (L x B x H) 
€80,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Bezorg kinderen de dag van hun leven met dit mini springkussen met seaworld thema. De mini overdekt past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. De mini overdekt is een klein, gemakkelijk maar toch opvallend springkussen. Spreek met het opvallende seaworld thema alle kinderen aan en zorg voor urenlang speelplezier. Met dit seaworld springkussen is elk kinderfeestje een succes!

Springkussen Jumpy Fun Jungle
3 x 4 x 3,4 (L x B x H) 
€90,- per dag 

Gratis een dag eerder ophalen en een dag later retourneren!

Het springkussen heeft een glijbaan en natuurlijk genoeg ruimte om lekker te springen. De leuke animaties zijn helemaal in jungle thema. Met de Jumpy fun Jungle zorg je voor urenlang speelplezier. Dit springkussen is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of buurtfeestjes. Huur dit kussen voor urenlang speelplezier!

Al onze springkussens zijn gecertificeerd door AIB-Vinçotte Nederland B.V. en Keurmerkinstituut,

aangewezen door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Veiligheid staat dan ook op nummer 1.

Hoe lang van te voren moet ik een springkussen reserveren? 
We raden u aan om een springkussen zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Vooral tijdens de zomermaanden is een springkussen in Bussum huren zeer populair. Reserveer zo ver mogelijk van te voren een springkussen, zo vergroot u de kans dat u het springkussen succesvol in u bezit heeft op de door u gekozen dag.

Kan ik mijn reservering annuleren bij slecht weer?
Dat kan zeker en dit is helemaal gratis! Wij vinden het belangrijk dat u als klant geen zorgen heeft om extra kosten te moeten maken, terwijl u het springkussen niet kunt gebruiken in Bussum. Daarom kunt u bij ons uw reservering kosteloos annuleren bij slecht weer. 

Kan ik een springkussen zelf ophalen?
Dat kan zeker! De springkussens die wij in het assortiment hebben en die u kunt huren in Bussum zijn klein van formaat en passen in bijna iedere personenauto. Wel is het belangrijk dat uw achterbank plat kan. Bij het huren van een springkussen in Bussum krijgt u van een het springkussen, blower, haringen en grondzeil. Dit alles bij elkaar kan dus zeer gemakkelijk vervoert worden naar Bussum in een personenauto. 

Ik heb een vraag over het huren van een springkussen in Bussum. Hoe kan ik contact met u opnemen?
Heeft u vragen over het huren van een springkussen in Bussum?
Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0646741547, via het contactformulier of via de Whatsapp!
Wij hopen u als klant uit Bussum snel te zien! 

Met feestelijke groet,

Team Verhuurpoint

 

 

Springkussen huren in Bussum, springkasteel verhuur Bussum, Bussum luchtkussen huren, huur springkussen Bussum, Bussum springkussen verhuur, Springkussen verhuur, Bussum luchtkussen huren, springkasteel, luchtkussen Bussum, Goedkoop springkussen Bussum, verhuur springkussen in Bussum, verjaardag springkussen in Bussum, buurtfeest, springkussen huur Bussum, huur een springkussen in Bussum, springkussen verhuur Bussum, Bussum huurt springkussens, springkasteel huren, goedkoop, Bussum, springkasteel verhuur Bussum, spring kussen huren in Bussum, goedkoop springkussen Bussum 

Vragen of advies?
Wij helpen je graag verder!

GERELATEERDE PRODUCTEN

Popcornmachine met kar 
€60,- per dag

Suikerspinmachine met kar
€60,- per dag

Popcornmachine zonder kar
€50,- per dag